ARMARIS

Armaris i vestidors dissenyats al teu gust

Pots triar entre un ampli ventall de models, textures i colors per al teu armari. Com els clàssics armaris de portes batents, armaris encastats amb portes corredisses, armaris modulars amb portes d’espill, amb xapats de fusta natural, melamines texturitzades i una infinitat d’acabats d’estils diversos.

I si tens espai, podem fer realitat el vestidor dels teus somnis. Un espai íntim a la teva mida personalitzat fins a l’últim detall: penjadors, calaixos, classificadors o sabaters distribuïts al teu gust per a facilitar-te el dia a dia. Estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper destacat.
Creem solucions úniques per a persones úniques.

A Rupérez Interiors i Fusteria escoltem les teves idees, t’aconsellem en la tria dels materials i dissenys més adequats, et fabriquem l’armari i te’l muntem perquè encaixi a la perfecció. Ens adaptem a la mida i a la forma de qualsevol espai: columnes, sostres, bigues, escales o altells.

Una atenció personalitzada, la cura pels petits detalls i uns acabats de qualitat excepcional a preus molt competitius distingeixen els nostres projectes.

Somies en un armari o un vestidor a mida?