Fa anys que somies en la cuina ideal però no saps com sobreviure a una reforma de la cuina?

A Rupérez Interiors i Fusteria, com a especialistes en reformes integrals de cuines, sabem els maldecaps que et pot ocasionar. Per això en aquest article volem donar-te uns quants consells per minimitzar les situacions d’estrès en aquests casos. Perquè sobreviure a una reforma de la cuina és possible!

Els professionals de les reformes i aquells que han passat per una renovació integral de la cuina estan d’acord que la millor manera de sobreviure a una reforma de la cuina és allunyar-se’n al màxim; és a dir, anar a viure a un altre lloc. Però, si no tens aquesta opció o has decidit quedar-te a casa mentre duren les obres, t’hauràs d’organitzar bé.

Diuen que fer una reforma a casa és una de les pitjors experiències per a un adult, però organitzar-se de forma adecuada i pensar en els beneficis del resultat final t’ajudarà a no desesperar-te.

Sigues conscient que hi haurà desordre i soroll: prepara’t per a uns dies de bogeria. Dels esmorzars amb cafè i torrades, millor oblidar-te’n. I, a més, imagina’t escurant els plats al lavabo. Una reforma de la cuina pot ser el millor moment per aprendre ioga o practicar meditació…

Com sobreviure a una reforma de la cuina

  • Primer de tot, organitza’t molt bé. Fes una llista de coses per tenir a l’abast de la mà i desa bé tot el que no necessites en caixes.

Què cal tenir a mà en una reforma integral de la cuina:
◦ Un joc de plat, got i coberts per persona
◦ Plats i tovallons de paper
◦ Draps de cuina
◦ Estovalles
◦ Ganivets (de carn, de pa, de pelar)
◦ Taula de tallar
◦ Culleres per a servir el menjar
◦ Dos o tres plats
◦ Sabó, fregall i ribell per a rentar plats i estris de cuina
◦ Paper d’alumini i un parell de túpers
◦ Cafè, te, edulcorants, algunes tasses de cafè i de te
◦ Sal, pebre, espècies
◦ Obrellaunes, llevataps i obreampolles
◦ Menjar per a mascotes i bols
◦ Safata gran per a portar el menjar i els plats

  • Munta una minicuina improvisada en una altra habitació amb els estris imprescindibles, com ara una cafetera, una torradora, una olla de cocció lenta, una graella elèctrica portàtil i una petita nevera.
  • Oblida’t de cuinar receptes laborioses o rebosteria. Prepara’t per a menjar entrepans, amanides i aliments fàcils d’escalfar, com ara sopes preparades o cereals.
  • Tingues el sabó de rentar els plats, un fregall i un drap de cuina sempre al lloc on escuraràs els plats.
  • I sobretot, busca un bon professional expert en cuines. Contracta una empresa de confiança que t’assessore sobre els millors materials i equipament per a les teues necessitats.

Si tens en ment reformar la cuina, a Rupérez Interiors i Fusteria et podem ajudar. T’oferim un servei de reformes integrals de cuines on ens encarreguem des del disseny fins a la coordinació i execució de totes les fases de l’obra, complint en tot moment els terminis, preu i qualitat pactada.

 

Si en necessites més informació, contacta amb nosaltres

Contacta