T’imagines cuinar quatre plats alhora de forma ràpida i neta? Amb els forns Neff amb CircoTherm és possible!

Es tracta d’una tecnologia pensada per a fer-vos la vida més fàcil i còmoda, sobretot si heu de cuinar per a una bona colla. I més encara quan s’acosten dies de celebracions i trobades al voltant d’una bona taula.

Si voleu estalviar temps en els àpats nadalencs i no passar-vos les festes pendents dels fogons, els forns Neff amb CircoTherm® us permeten cuinar quatre plats alhora sense barrejar olors ni sabors!

Des d’uns originals aperitius fins als tradicionals canalons, passant pel pollastre farcit o els típics llagostins estaran llestos en un cop de forn.

El secret està en l’exclusiu ventilador dels forns Neff amb CircoTherm®, molt més potent i eficient que un de convencional, que agafa l’aire de l’interior, l’escalfa i el torna a introduir en la cavitat. En girar en les dos direccions, aconsegueix una millor distribució de la caldor i ja no cal preescalfar el forn (funció Power Boost). La distribució homogènia d’aire calent envolta l’aliment encara que posem quatre safates al forn.

Una manera més saludable, més còmoda, més neta i més eficient de cuinar!

 

Avantatges de cuinar amb la tecnologia CircoTherm

 

  • 4 safates forns NeffCuina fins a 4 plats simultàniament sense barrejar olors ni sabors
  • El ventilador gira en les dos direccions i distribueix la caldor homogèniament
  • Conté una potent resistència circular situada a la paret posterior del forn
  • No cal preescalfar el forn gràcies a la funció Power Boost
  • Els aliments conserven tots els nutrients gràcies a la circulació d’aire calent
  • El forn es conserva més net en cuinar a baixes temperatures (160 °C – 190 °C), ja que els possibles residus no es cremen.

 

Podeu trobar-ne més informació a www.neff-home.com

A Rupérez Interiors i Fusteria som distribuïdors oficials de la marca d’electrodomèstics Neff a totes les Terres de l’Ebre i els únics proveïdors a la ciutat de Tortosa.

 

Si en necessiteu més informació, contacteu amb nosaltres

Contacta