CUINES

Cuines de disseny a mida

Si vols una cuina de qualitat i adaptada a les teues necessitats, confia en Rupérez Interiors i Fusteria. Com a interioristes i fabricants, creem i instal·lem cuines de disseny a mida, disposem d’una àmplia varietat de models i mobiliari de cuina que de ben segur t’agradaran.

Ens adaptem a les necessitats de cada client amb un equip d’interioristes especialitzats a crear projectes exclusius i cuines de disseny, amb fusteria pròpia per a fabricar mobiliari a mida i muntadors qualificats per a instal·lar-lo.

Som especialistes en reformes integrals de cuines. Ens encarreguem de tot el que la teua cuina necessita, des del paviment fins als electrodomèstics. Treballem amb les millors marques del mercat en laminats, acabats de portes, revestiments i taulells. T’assessorem en la tria de models, materials, textures i colors de taules, cadires, llums o complements.

A la nostra fusteria fabriquem el mobiliari a mida tenint cura del més mínim detall perquè tot encaixe a la perfecció. Amb el sistema Air Force System, una tecnologia làser d’alta precisió, aconseguim juntes gairebé invisibles, garantim acabats d’alta qualitat, altament resistents i d’estètica impecable.

Imagina la teua cuina ideal, tria com vols els mobles i nosaltres farem realitat la cuina que sempre havies desitjat. A Rupérez Interiors i Fusteria t’escoltem, t’ho dissenyem i t’ho instal·lem.

Vine a la nostra exposició, visita els 7 espais de cuina de què disposem de mostra i deixa’t assessorar per a crear el teu propi ambient a la cuina. Hi som per ajudar-te.

Cuina sèrie Infinity model G_375 en acabat laminat Fènix negre làser i laminat roure 1180

Cuina sèrie a mida model Gola i G_TipOn amb acabat laminat Fènix blanc làser i laminat olm natural

Cuina a mida model Glass en acabat laminat roure 072 i laminat gris ombra làser

Cuina sèrie a mida model G_Glass en acabat laminat Fènix gris làser i roure 33

Cuina sèrie a mida model G_105 en acabat laminat mat color caixmir làser

Cuina sèrie a mida model Uquatre en acabat laca satinat blanc i xapa natural de roure

Cuina sèrie Selecció model 241 en acabat laminat alta pressió color blanc brillant

Reformes integrals en 10 dies

Si en voleu més informació, contacteu amb nosaltres