Rupérez Interiors i Fusteria

Més de 40 anys fabricant mobles a mida

Rupérez Interiors i Fusteria som una empresa familiar ubicada a Tortosa especialitzada en reformes integrals de cuines de disseny. Fundada l’any 1975, ens avalen més de 40 anys d’experiència fabricant cuines a mida i una llarga llista de clients satisfets.

Disposem de la botiga més gran de Tortosa dedicada a reformes integrals, de taller de fusteria pròpia i d’un gran equip amb professionals de cada ofici (interioristes, fusters, paletes, pintors, electricistes, serrallers…) que ens permet garantir rapidesa i la millor qualitat en els acabats.

Fundada per Enrique Rupérez Prades l’any 1975 en un petit local i amb una petita màquina d’ebenisteria, a principis dels anys 80 ampliem el local i hi introduïm més maquinària per a fusta massissa i per a taulell.

L’any 1988 l’empresa creix i ens traslladem a un nou local més gran. L’any 1992 ens especialitzem exclusivament en treballs a mida, entre els quals destacaven els armaris. És en aquesta època quan s’implanten diferents grups de treballs per a fabricació i muntatge.

El 2003 fem l’últim trasllat i estrenem noves instal·lacions de 1.200 m2 de taller i 240 m2 de magatzem, a més millorem l’atenció al client amb una nova exposició de producte. En els anys següents seguim creixent i invertim molt en maquinària, vehicles i formació dels operaris per començar a treballar en un nou projecte: la cuina.

L’any 2012 obrim un nou punt de venda al centre de Tortosa en un local de 280 m2 dedicat majoritàriament al disseny i a la venda de cuines.

Des d’aleshores comptem amb un equip humà que, a més del coneixement tècnic, la sensibilitat i el gust, té una dilatada experiència que inclou des del disseny fins a la logística.

La satisfacció dels clients i un treball ben fet són les nostres principals premisses. Nosaltres només treballem amb les millors marques del sector per garantir la qualitat dels nostres productes i serveis.

Reformes integrals en 10 dies

Si en voleu més informació, contacteu amb nosaltres