EXPOSICIÓ

Exposició permanent de cuines

Situada al centre de Tortosa, l’exposició de Rupérez Interiors i Fusteria compta amb més de 280 m2 d’exposició i 7 espais diferents on presentem les últimes novetats i tendències en cuines. Un gran aparador que es renova constantment amb el propòsit de crear ambients inspiradors i amb identitat pròpia al servei del client.

A la nostra exposició hi trobareu un extens catàleg en mobiliari de cuina, banys, parquets, armaris i portes de marques exclusives, una àmplia i variada gamma de materials, models, colors i accessoris de disseny que encaixen en qualsevol espai a la perfecció, així com les prestacions més actuals del mercat: sistemes segurs i resistents, acabats únics i materials de primera qualitat.

Aquí el nostre equip de professionals especialistes en interiorisme us atendrà, us assessorà i us informarà dels avantatges del nostre reputat servei de reformes integrals. Un servei marca de la casa que inclou: l’estudi, el disseny, la planificació, la fabricació del mobiliari i el muntatge de tots els detalls en només 10 dies, des de l’inici de l’obra fins a l’acabament.

A més, com que el nostre compromís és oferir solucions que responguen a les necessitats d’avui dia, us aconsellarem en la tria de productes, colors i dissenys de les marques més prestigioses del mercat per a fer realitat el vostre projecte a mida.

Visita la nostra àmplia exposició i inspira’t en els nostres 7 ambients

Botiga Tortosa

Carrer Màrtirs de 1640, 7
43500 Tortosa
Tel. 977 44 35 56
a/e: interiors@ruperez.es

Horari

De dilluns a divendres:
9.00 h – 13.00 h
16.00 h – 20.00 h