A Rupérez Interiors i Fusteria inaugurem una nova web, amb més funcionalitats, una estètica renovada i nous continguts.

Amb aquest nou portal web hem volgut actualitzar la nostra imatge a Internet per estar al dia de les noves tecnologies i suports. Us presentem un disseny web responsiu, adaptable a tot tipus d’equips: ordinadors, mòbils intel·ligents i tauletes.

Ara a la pàgina d’inici teniu a primera vista la informació més rellevant, amb un menú desplegable, les xarxes socials on som presents i els idiomes que podeu triar (català o castellà).

Hi hem estructurat la informació per facilitar-vos l’accés ràpid a tots els continguts des del menú principal. Ara, amb un sol clic, hi podreu trobar: Cuines, Servei integral, Altres productes (amb parquets, portes, armaris i banys), Exposició, Projectes, Contacte, Blog, Empresa i Fusteria.

A les diferents seccions hi trobareu una explicació dels nostres serveis, les marques i materials amb què treballem i una selecció dels millors projectes que hem creat al llarg dels anys.

Us convidem que us endinseu en el nostre particular univers creatiu: cuines de disseny a mida, banys sorprenents fins a l’últim detall, vestidors de somni… Solucions úniques amb mobiliari fabricat i muntat al nostre propi taller de fusteria.

Descobriu la nostra exposició permanent de cuines al centre de Tortosa, amb més de 280 m2 i 7 espais amb les últimes novetats i tendències, i el nostre servei de reformes integrals en 10 dies.

Si voleu fer-nos alguna consulta, resoldre dubtes o enviar-nos suggeriments, a la secció Contacte teniu a disposició un formulari per a enviar-nos un missatge per correu electrònic.

I no us deixeu la secció del blog, on anirem publicant notícies, consells, novetats, articles d’interès i promocions especials!

Us convidem a fer un cop d’ull a www.ruperez.es.
Esperem que us agrade!