Comencem l’any 2020 amb un nou espai d’exposició de les cuines Rupérez a Amposta. Després de mesos treballant-hi, per fi us podem anunciar que ampliem presència a les Terres de l’Ebre amb un nou espai d’exposició i distribució al Coccole Studi. Una notícia que ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres.

Ara ja podeu trobar les nostres cuines de disseny al Coccole Studi, un jove i dinàmic estudi d’interiorisme situat a la capital del Montsià. Si teniu en ment reformar la cuina, a Rupérez Interiors i Fusteria fabriquem i instal·lem cuines a mida tenint cura del més mínim detall perquè tot encaixe a la perfecció. Imagina la teua cuina ideal, tria com vols els mobles i farem realitat la cuina que sempre havies desitjat amb la col·laboració de Coccole Studi.

Veniu a fer-hi un cop d’ull? Us esperem al número 23 del carrer de Sant Miquel d’Amposta.

Coccole Studi

Situat al número 23 del carrer de Sant Miquel d’Amposta, aquest estudi d’interiorisme naix de l’amor per les coses boniques i la passió pel disseny. Cuiden els clients atrapant els seus somnis fins a fer-los realitat.

S’entreguen en cada projecte i s’adapten a les vostres necessitats. Són un estudi d’interiorisme jove, format per un equip pluridisciplinar, dedicat a ajudar-vos des del disseny d’interiors de la vostra llar o negoci fins a l’assessorament de mobiliari i decoració i els il·lusiona crear espais màgics on fer créixer els petits.

Si teniu en ment reformar la cuina, a Rupérez Interiors i Fusteria us podem ajudar. Us oferim un servei de reformes integrals de cuines on ens encarreguem des del disseny fins a la coordinació i execució de totes les fases de l’obra, complint en tot moment els terminis, preu i qualitat pactada.

Si en necessites més informació, contacta amb nosaltres