PARQUETS I PORTES

Parquets

La nostra selecció de parquets t’ofereix una enorme varietat de possibilitats: colors vius, patrons elegants, textures arriscades, efectes 3D, estructures bicolor, detalls impressionants…

De materials resistents, fabricació ecològica i inspirats en la natura, la nostra col·lecció de parquets combinen a la perfecció amb l’estil de vida més exigent.

Gràcies al nostre servei de fusteria podem instal·lar-te el parquet en qualsevol espai: des de revestiments fins a escales, i amb acabats perfectes.

Vine a la nostra exposició i deixa’t assessorar pels nostres experts, et mostrarem una ampli catàleg de parquets, laminats i tarimes d’alta qualitat de prestigioses firmes internacionals com Quick-step, Parador o Krono Swiss.

Portes

Les portes són un element clau en la divisió d’espais interiors i en la decoració de la llar. Batents o corredisses, contemporànies o avantguardistes, a Rupérez Interiors i Fusteria t’oferim qualsevol tipus de porta, disseny o color.

Al nostre extens catàleg pots trobar portes de fustes nobles, massisses, envernissades, lacades, llises o amb vidrieres que s’adapten a tots els estils. Una gamma de portes de primera qualitat que compleixen les normatives ecològiques més estrictes i de prestigioses marques internacionals, com Klein o Ferrero Legno.

T’aconsellem en la tria dels millors models per a crear el teu ambient ideal: càlid, elegant, minimalista, avantguardista, vintage… I amb la garantia que cada porta quedarà ajustada al mil·límetre gràcies a la minuciosa i artesana destresa dels nostres fusters i ebenistes.

Sense oblidar els imprescindibles accessoris per a vestir les portes, com ara manetes, panys i poms per a tots els gustos i colors: brillants, mats, cromats, galvanitzats o anoditzats.

Descobreix la sèrie de manetes de qualitat premium de firmes com Tecosur, Olivari o DND, disseny italià i alta tecnologia a l’abast de la mà. Perquè la classe també es demostra en els detalls.

Vine a la nostra exposició o contacta amb nosaltres