SERVEI INTEGRAL

Reformes integrals de cuines i banys

Vols donar un aire totalment nou a la cuina o al bany? Amb el nostre servei de reformes integrals de cuines i banys gaudiràs d’un espai dissenyat al teu gust i sense preocupacions.

Com a especialistes en reformes integrals ens encarreguem de tot allò que els teus espais necessiten per a convertir-los en ambients elegants, funcionals i en sintonia amb el teu ritme de vida. Deixa-ho tot a les nostres mans i no t’hauràs de preocupar de res.

Perquè el nostre servei de reformes integrals cobreix tot el projecte: l’estudi, el disseny, la fabricació del mobiliari, la planificació, la coordinació de l’obra i la instal·lació. T’ho muntem en només 10 dies, des que comencem l’obra fins que la deixem totalment acabada.

Buida
Disseny
Els nostres interioristes s’ocuparan de l’estudi i el disseny del projecte, adaptant-se a les teues idees i necessitats.

Vindrem a casa teua, prendrem mides i acabarem de concretar tots els aspectes de l’obra, tenint en compte obstacles constructius i instal·lacions per a evitar errors en la planificació i en el muntatge posterior.

Gràcies a un avançat programa en 3D podràs veure una representació virtual de com quedarà en la realitat cada peça del mobiliari des de tots els angles.

Muntatge
El nostre equip de muntadors realitzarà els treballs de reforma seguint totes les indicacions per ajustar-se perfectament al disseny acordat. Instal·larem el mobiliari i hi encaixarem tots els complements i elements decoratius per a crear l’ambient desitjat en els terminis marcats.
Acabats
Garantim acabats de qualitat, altament resistents i d’estètica impecable, tant en la fabricació del mobiliari com en l’acurada instal·lació de tots els elements del disseny projectat perquè tots els detalls hi encaixen al mil·límetre.

Reformes integrals en 10 dies

Si en voleu més informació, contacteu amb nosaltres