Avui us volem parlar dels taulells de cuina amb Lithotech, un material nou que hem estat instal·lant en reformes de cuines modernes. Es tracta d’una pedra tècnica sinteritzada de 12 mil·límetres i gran format de Living Ceramics que ens està donant molt bons resultats en els nostres projectes de reformes integrals. Però, què és el Lithotech® i quins avantatges té?

Què és Lithotech®?

Cocina de estilo grangero en L'Ametlla de Mar - Rupérez Interiors

Lithotech® és la pedra tècnica sinteritzada d’alt rendiment que s’obté mitjançant el tractament de matèries primeres naturals amb la tècnica d’ultracompactat i el tractament tèrmic posterior a temperatures de fins a 1.200º.

El sistema d’ultracompactat de les partícules sinteritzades fan de Lithotech® una superfície no porosa, una qualitat que la converteix en l’opció ideal per a taulells de cuina i banys, així com per a infinitat de solucions decoratives d’interior i exterior.

La sinergia entre la consistència i l’elegància cromàtica de Lithotech ofereix una superfície imbatible en higiene, resistència i disseny. Qualitats com la continuïtat visual i la coherència estètica representen un valor afegit per als clients. A més, Lithotech té una garantia de 25 anys!

Taulells de cuina amb Lithotech®

La cuina és un espai que exigeix no només dissenys elegants sinó també funcionalitat, durabilitat i higiene. És per això que s’hi requereixen taulells fabricats amb materials resistents a cops, taques, canvis tèrmics i que a més aporten dissenys elegants i duradors, com els taullells de cuina amb Lithotech.

Aquí us mostrem uns quants exemples de taulells a mida per a cuines de diferents estils que hem fabricat amb Lithotech.

Pura inspiració i disseny amb els estàndards de qualitat més alts!

Cocina de estilo grangero en Riudecanyes - Rupérez Interiors
Cocina de estilo grangero en Riudecanyes - Rupérez Interiors
Cocina de estilo grangero en Riudecanyes - Rupérez Interiors

A Rupérez Interiors disposem dels millors materials del mercat i d’un ampli catàleg de colors, acabats i textures per a fabricar taulells de cuina de qualitat amb els millors dissenys i acabats amb juntes gairebé invisibles. Aquest acabat es tradueix en un efecte de continuïtat total de les diferents peces, que li atorga un resultat estètic formidable i major durabilitat. Per això totes les nostres cuines disposen de 5 anys de garantia.

Si esteu pensant en una reforma integral de la cuina, veniu a visitar-nos o contacteu amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-vos!

Contacte